Kombi prevoz Beograd Albanija

BRZO, SIGURNO, POUZDANO

Najbolji minibus prevoz do
Drača Ksamila Sarande Valone
sa vaše adrese

Garantovani polasci u toku letnje sezone

Albanija se nalazi u jugoistočnoj Evropi i smatra se mediteranskom državom. Glavni grad je Tirana, a službeni jezik je Albanski. Graniči se sa Crnom Gorom, Severnom Makedonijom, Srbijom i Grčkom. Geografski, zemlja ima različite klimatske, geološke, hidrološke i morfološke uslove. Poseduje izuzetnu raznovrsnost pejzaža, od planina sa snegom na Albanskim Alpima, Korabu, Skenderbegu, Pindu i Cerauniju do sunčanih obala albanskog Jadrana i Jonskog mora duž Sredozemnog mora.

Došlo je vreme da ovu zemlju sa burnom istorijom upoznamo i kao letovališnu destinaciju. Albaniju zapljuskuju dva mora, Jadransko i Jonsko, stvarajući veliki broj uvala, laguna i prelepih peščanih i šljunkovitih plaža. Turizam je u povoju, a krase ga upravo ljubazni domaćini i novi moderni hoteli koji su mahom na samoj plaži. Većina letovališta je idealna za porodični odmor, sa prelepim i bezbednim plažama uz mnoštvo raznovrsnog plažnog sadržaja.

Albanija je nešto sasvim novo i jedno veliko, pozitivno, iznenađenje. Opšti utisak je da ste dobrodošli.

 

Odaberite destinaciju:

kombi prevoz drač albanija

Drač

kombi prevoz ksamil albanija

Ksamil

Saranda

kombi prevoz valona albanija

Valona

Iznajmljivanje vozila

Iznajmljivanje kombija i autobusa

Pored svakodnevnog kombi prevoza, koji se realizuje na individualnoj bazi, nudimo i mogućnost iznajmljivanja kombija i/ili autobusa (za veće i manje grupe, sa vozačem), za prevoz do bilo koje destinacije, do koje ima smisla ići drumskim prevozom. 

Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama, što znači da sami određujete mesto polaska, vreme polaska kao i rutu kojom želite da putujete.

Sami birate broj putnika

Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama. U našem voznom parku a raspolaganju su vam vozila od 5 do 52 putnika

Sami birate satnicu

Vreme polaska i dolaska na destinaciju, kao i pauze koje ćemo praviti u putu možete sami da odaberete u skladu sa svojim planovima

Sami birate destinaciju i rutu

Za nas ne postoje granice niti ograničenja. Možemo da vas odvezemo gde god poželite. Do sada smo obišli sve zemlje Evrope i ne planiramo da se zaustavimo

SVE NA JEDNOM MESTU

OSTALE USLUGE AGENCIJE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

KLIJENTI:

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving