Kombi prevoz Beograd - Temišvar

Zašto odabrati kombi prevoz do Temišvara

Vožnja kombi prevozom agencije Terra Travel se organizuje se za grupe veće od 4 ljudi.

Agencija Terra Travel u zavisnosti od broja putnika i u dogovoru sa svim putnicima organizuje polazak za Temšvar i obratno.


Između ostalog, poznati smo po klimatizovanim, čistim i tehnički ispravnim kombi vozilima, kao i po savesnim i ljubaznim vozačima.

 

Detalji putovanja

 

Detalji o putniku

Popunjavanjem ove forme vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa vama. za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo vaše privatne podatke posetite našu stranicu "politika privatnosti"

Kombi prevoz Beograd – Temišvar

Beograd je od Temišvara udaljen 163 kilometara. Do Temišvara se iz Beograda najbrže stiže preko Vršca i u tom slučaju putovanje traje oko dva i po sata bez pauze, odnosno tri sata sa pauzom.
Granični prelaz se zove Vatin sa srpske, odnosno Moravita sa rumunske strane.

Kombi prevoz na relaciji Beograd-Temišvar funkcioniše po principu vožnje od „adrese do adrese“. U tom slučaju možete mirne glave sedeti kod kuće i čekati da kombi dođe do adrese koju ste naveli kako bi Vas i Vaš prtljag bezbedno odvezao na željenu adresu u Temišvaru.

Rezervacija prevoza za Temišvar

Jedino što Vas deli od udobne vožnje za Temišvar koju organizuje agencija Terra Travel jeste online rezervacija ili poziv na telefon. To možete učiniti u bilo kom trenutku, ali se savetuje da ne rezervišete mesto ili mesta u poslednjoj sekundi jer postoji verovatnoća da ostanete bez istog.

Prilikom online rezervacije mesta, potrebno je popuniti prazna polja koja se odnose na mesto polasla, odredište, broj putnika, vreme polaska. Tom prilikom ostavljate i svoje lične podatke.

Postoji i poseban deo namenjen putnicima koji imaju potrebu da ih kombi prevoz sačeka ili odveze na aerodrom bilo u Temišvaru, bilo u Beogradu.

Ukoliko Vam je potrebna polisa putnog osiguranja, organizacija oko smeštaja ili dokumentacija za pravdanje putnih troškova, takođe je tu agencija Terra Travel da pomogne.

Prevoz do aerodroma u Temišvaru

Međunarodni aerodrom u Temišvaru Trajan Vuja je posle surčinskog aerodroma, najbliži putnicima koji kreću iz Beograda. Od centra Temišvara, aerodrom je udaljen 11 kilometara.
Trajan Vuja je takođe poznat i pod imenom „Đarmata aerodrom“. On je glavni aerodrom Rumunskog Banata i četvrti je po veličini u Rumuniji. Trajan Vuja je zvanično otvoren 1964. godine, dok je 1980. godine dobio status međunarodnog aerodroma.

Prednost ovog aerodroma su jeftini letovi niskotarifnih avio-kompanija poput WizzAir, RyanAir i BlueAir. Zahvaljujući ovom aerodromu, letovi do mnogih evropskih gradova nikada nisu bili jeftiniji.

Ukoliko slećete upravo na ovom aerodromu, ili želite da budete direktno dovezeni do njega, dovoljno je kontaktirati agenciju Terra Travel i ona će Vam rado izaći u susret.

Zanimljivosti o Temišvaru

Prve gradske kočije u Evropi

Prema nekim saznanjima, daleke 1869. godine su se upravo na ulicama Temišvara po prvi put u istoriji pojavile gradske kočije.

Prva ulična rasveta u Evropi

Dvadesetak godina kasnije, tačnije, 12. novembra 1884. godine, Temišvar je postao prvi evropski grad u kom je zasijala ulična rasveta.

Prvi Tarzan je rođen u Temišvaru

Poznati sportista i glumac Džoni Vajsmiler je rođen u Temišvaru. On je dobitnik Olimpijskih medalja u plivanju, ali ono po čemu je ostao najviše upamćen jeste njegova glumačka karijera u Holivudu.
Džoni Vajsmiler se proslavio kao Tarzan u prvim filmovima o Tarzanu.

Grad parkova

Pored nadimka „mali Beč“, Temišvar je među turistima poznat i po nadimku „grad parkova“. Drugi nadimak je dobio zahvaljujući zelenilu i velikom broju parkova koji se besprekorno održavaju.

S druge strane, turiste takođe privlači veliki broj restorana, kafića i klubova zahvaljujući kojima je Temišvar grad dobre zabave.

Temišvar je grad kulture

Temišvar je septembra 2016. godine proglašen Evropskom prestonicom kulture za 2021. godinu. Temišvar uveliko radi na organizaciji događaja koji će 2021. godine opravdati laskavu tutulu Evropske prestonica kulture.

 

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving