Najam autobusa sa PROFESIONALNIM vozačem | Terra Travel

Iznajmljivanje
autobusa

NAJAM VOZILA

Najam vozila sa profesionalnim vozačima

Organizujte svoje putovanje tako da ne razmišljate o prevozu. Luksuzna vozila Terra Travel agencije možete iznajmiti po najpovoljnijim uslovima i cenama. Na raspolaganju su vam modeli autobusa, minibuseva i kombija najviše turističke klase, sa svom pratećom opremom.

Dugogodišnje iskustvo u prevozu putnika i rentiranju vozila čine Terra Travel jednom od najpouzdanijih beogradskih agencija za sva vaša putovanja u Srbiji i Evropi.

 

Naše autobuse možete iznajmiti isključivo sa uslugom profesionalnih vozača Terra Travel-a. Bez obzira da li organizujete turističku manifestaciju, eskurziju ili porodično letovanje, vaše je samo da odredite dan putovanja, a mi ćemo se pobrinuti da udobno i bezbedno stignete do željene destinacije.

 

NAŠA FLOTA

VOZNI PARK TERRA TRAVELA

Sva vozila u našoj garaži su u tehnički potpuno ispravna, proverena i testirana, sa važečim tehničkim pregledima i ispravnom dokumentacijom. Agencija Terra travel ima sve potrebne dozvole i odobrenja resornog ministarstva, za obavljanje organizovanog prevoza u zemlji i inostranstvu.

Drugim rečima, pobrinuli smo se da vi uživate u vašim putovanjima, i da vas uvek dovezemo do željene destinacije.

Odaberite vozilo prema vašim potrebama i popunite formu za upit. Naše kolege će vam se javiti sa planom putovanja i procenom troškova. Ukoliko vam je portrebno vozilo za manje od 10 ljudi, posetite stranicu za najam kombi vozila

Izuzetan komfort
vdl-VIP-Futura-fs-2
VDL Axial 70

51 mesto

VIP vozilo
Premium prevoz

10 godina iskustva u drumskom saobraćaju

Kako u linijskom autobuskom prevozu, ili dogovorenom najmu vozila, naši vozaći prešli su hiljade kilometra širom Evrope. 

U ovom poslu, iskustvo i ispravna vozila su presudna za bezbednost i zadovoljstvo naših putnika. Mi smo to shvatili na vreme, i to postavili kao prioritet svih prioriteta.

Proverite to na svom prvom putovanju sa nama

UPIT ZA NAJAM VOZILA

Pošaljite upit

Kada je u pitanju najam vozila, ne postoji univerzalna cena koja važi za sve, već se trudimo da uslove i troškove putovanja prilagodimo vašim zahtevima i potrebama.

Zbog toga predlažemo da popunite upit i da nam pošaljete sve neophodne podatke a naše kolege će vam odgovorite u maksimalno 24 časa 

 

Upit za najam

Popunite sva polja i očekujte odgovor u narednih 24 časa

Terra travel

Šta nudimo?

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving