Usputne stanice: Niš

Kombi prevoz Beograd Olimpska regija

Svakog leta  Terra Travel organizuje  kombi prevoz na relaciji Beograd – Olimpijska regija.
Posebne popuste odobravamo za porodice sa decom.

Vozimo vas sa vaše adrese u Beogradu sve do apartmana ili hotela u Grčkoj. Putujte udobnim i sigurnim vozilima Terra Travela i ne ražmišljajte o prevozu, automobilu, gorivu i putarinama. Pokupljanje putnika iz Niša je kod Hotela Nais na autoputu.

Olimpijska regija:

Detalji putovanja

 

Detalji o putniku

Popunjavanjem ove forme vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa vama. za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo vaše privatne podatke posetite našu stranicu "politika privatnosti"

Cenovnik za 2024.

Cene minibus prevoza Beograd Olimpska regija

Odrasli

  • Jedan pravac 8400rsd / 70€
  • Povratna 14400 rsd / 120€

Deca

  • Jedan pravac 6600rsd / 55€
  • Povratna 11400rsd / 95€
  • Deca do 2 godine Gratis

Cene minibus prevoza Niš Olimpska regija

Odrasli

  • Jedan pravac 7800rsd / 65€
  • Povratna 13200rsd / 110€

Deca

  • Povratna 10800rsd / 90€
  • Deca do 2 godine Gratis

Olimpska regija

Pored smeštaja u Grčkoj, Terra Travel organizuje svakodnevni kombi prevoz na relaciji Beograd – Olimpska regija.

Posebne popuste odobravamo za porodice sa decom.

Paralija, Litohoro, Leptokarija, Platamon, Nei Pori… Pod jednim imenom znani su kao Olimpska regija. Reč je o nekoliko malih ali i predivnih letovališta na severoistoku Grčke, u oblasti Pieria čiji je centar prelepi gradić Katerini.

Sa istoka obalu Pierie zapljuskuju vode Egejskog mora a sa zapada je štiti veličanstveni Olimp sa svojim uzbudljivim vrhovima. Po mitologiji Olimp je bio sedište bogova, dok su lepotu podnožja prvi upoznali Tračani po čijem plemenu Pieri je i cela oblast dobila ime.

Prepoznatljiva je i po više nego uspešnom razvoju eko-turizma. Leti je zbog skoro 70 kilometara dugih i medjusobno povezanih peščanih plaža, kao i čistog mora raj za kupače. Proleće i jesen su uglavnom u znaku ljubitelja alpinizma, dok je zima rezervisana za uživanja na snegu.

Atrakcija za turiste su i mnogobrojna arheološka nalazišta i posebno gradić Litohoro koji je praktično uklesan u stene Olimpa.

Glavne odlike Olimpske regije su prelepe plaže i kristalno čisto plavo more. Najpoznatija turistička mesta gde leto provodi veliki broj naših turista su ParalijaLeptokarija i Nei Pori.

 

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving