Kombi prevoz Beograd - Rijeka

Prevoz do Istre i svih gradova u tom delu hrvatskog primorja, redovni polasci po sistemu od vrata do vrata

CeNOVNIK
  • Jedan pravac 8400rsd/70€
  • Povratna karta 14400rsd/120€

Detalji putovanja

 

Detalji o putniku

Popunjavanjem ove forme vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa vama. za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo vaše privatne podatke posetite našu stranicu "politika privatnosti"

Rijeka

Rijeka je najveća hrvatska luka, treći po veličini grad u Hrvatskoj te administrativno središte Primorsko-goranske županije. Ovaj grad je svoje mesto našao uz tok reke Rječine i mnogobrojnih potoka i leži na brojnim izvorištima.

Kao malo koji grad na svetu, Rijeka u svom imenu nosi simbol vode. Riječki zaliv, koji je preko Velih (između Istre i ostrva Cresa), Srednjih (između Cresa i ostrva Krka) i Malih vrata (između Krka i kopna) spojen s Kvarnerskim zalivom, je dovoljno dubok (oko 60 m) za uplovljavanje najvećih brodova, što je Rijeci omogućilo da postane važna morska luka. Početkom devedesetih godina dolazi do propasti industrije i naglog smanjenja lučkog prometa pa se u XXI veku Rijeka počinje okretati razvoju turizma i uslužnog sektora.

Uz bogatu tradiciju karnevalskh povorki i balova austrijskoga, mađarskoga, ruskoga, nemačkoga plemstva, kao i plemstva iz ostatka Evrope iz 19.veka, kao i domaćih običaja (zvončari), Riječki je karneval danas jedan od najvećih karnevalskih povorki u Evropi i svetu. Riječki karneval spoj je venecijanskog i austrijskog građanskog karnevala i elemenata folklora i mitologije starih Slovena.

Iz bogate riječke ponude vi ćete stvoriti samo svoju sliku grada koji svojom ponudom odgovara vašim željama dajući vam uvek i nešto više, lepše, drugačije, srdačnije…

U potrazi za pravom merom dinamičnih događanja, prirodnog ambijenta i lepe prirode u okruženju, grad Rijeka bez svake je sumnje ostvario idealan spoj. Ovde možete uživati u boravku na moru, prekrasnoj prirodi ali i provoditi večeri u gradu koji osvaja brojnim kulturnim i zabavnim događanjima. Rijeka ima sve! Rijeka nudi smeštaj u gradskim hotelima, privatnom smeštaju i hostelu, jednom od najlepših u ovom delu Evrope. U prelepoj uvali Preluk nalazi se autokamp koji je popularno okupljalište wind-surfera zbog idealnog jutarnjeg vetra.

Svakako posetite neke od restorana, konoba ili pizzeria koji će vam pružiti nezaboravni užitak primorske kuhinje, uz izuzetno kvalitetna vina. Grad Rijeka, svojim zanimljivim kulturnim životom,istorijsko-kulturnom baštinom, kao i položajem svakako upotpunjuje bogatu turističku ponudu čitave kvarnerske rivijere.Blaga mediteranska klima oduvek privlači goste, a ljubazni Riječani svojom gostoljubivošću uveriti će vas da ste u Rijeku uvek dobrodošli.

Turistička agencija Terra Travel vam nudi svakodnevne polaske na relaciji Beograd-Rijeka-Beograd.

Ne postoji uslovljavanje sa minimalnim brojem putnika. Satnica nije fiksna, već se u dogovoru sa putnicima iz dana u dan iznova formira.

 

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving