Usputne stanice: Novi sad, Subotica

Kombi prevoz Beograd Kečkemet

Polasci iz Beograda:

Turistička agencija Terra Travel svakodnevno organizuje kombi prevoz na relaciji Beograd Kečkemet Beograd.

Putnike koji kreću iz Beograda preuzimamo sa bilo koje adrese u gradu i vozimo do centra Segedina. Sve zainteresovane za prevoz do akva parka vozimo do hotela Forras.

Polasci iz Beograda su nam uglavnom jutarnji dok iz Segedina najčešće krećemo u popodnevnim časovima. Imamo više polazaka u toku dana. Za više informacija u vezi prevoza nas možete kontaktrati na jedan od naših brojeva telefona.

CeNOVNIK
  • Jedan pravac 4800rsd / 40€
  • Povratna karta 9600rsd / 80€

Detalji putovanja

 

Detalji o putniku

Popunjavanjem ove forme vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa vama. za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo vaše privatne podatke posetite našu stranicu "politika privatnosti"

Kečkemet

Grad Kečkemet se nalazi u središnjem delu Mađarske. Od prestonice Budimpešte grad je udaljen 86 kilometara južno. Sa Budimpeštom je povezan dobrim saobraćajnim vezama (magistralna pruga Budimpešta — Beograd, savremeni auto-put M5).

Grad Kečkemet se nalazi u središnjem delu Panonske nizije i nema reku. Podjednako je udaljen od Dunava i Tise — oko 40 km. Klima u gradu je umereno kontinentalna.

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving