PREVOZ OD VRATA DO VRATA

Kombi prevoz Beograd Kopaonik

Zašto odabrati kombi prevoz do Kopaonika?

Redovni dnevni polasci ka Kopaoniku tokom cele godine. Polazak iz Beograda je prepodne a povratak sa Kopaonika popodne.

Prednost minibus prevoza do Kopaonika je što ne morate da razmišljate da li vam je ispravan auto, da li imate nove zimske gume ili zimsku opremu. Jednostavno nas pozovite, mi dolazimo po vas na vašu adresu i vozimo vas na Kopaonik na željenu adresu. Za povratak je dovoljno da nam kažete datum kada se vraćate i vaše mesto je osigurano

CENOVNIK
  • Jedan pravac 3600rsd / 30€
  • Povratna karta 6600rsd / 55€

Rezervacija kombi i minibus prevoza

Prevoz možete rezervisati pozivom na broj, slanjem poruke ili popunjavanjem upita za rezervaciju. 

Vožnja nije potvrđena dok vas naš operater ne pozove telefonom i potvrdi vreme i mesto polaska. Ostavite nam podatke i očekujte naš poziv. Srećan put

Upit za rezervaciju prevoza

Detalji putovanja

Detalji o putniku

Popunjavanjem ove forme vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa vama. za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo vaše privatne podatke posetite našu stranicu "politika privatnosti"

Minibus i kombi prevoz do Kopaonika sa svakodnevnim direktnim polascima na relaciji Beograd Kopaonik Beograd.
Vremena polazaka iz Beograda i sa Kopaonika odredjujemo na osnovu potreba putnika.

Kopaonik (poznat i kao Srebrna planina) je najveći planinski masiv u Srbiji,jedan njegov deo je zaštićena zona pod imenom nacionalni park Kopaonik u okviru koga postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina.Sa skoro 200 sunčanih dana godišnje,Kopaonik zaslužuje svoje drugo ime “Sunčana planina”.

Zahvaljujući razvijenom turističkom centru sa savremenim hotelima i pratećim objektima,Kopaonik predstavlja jednu od najpopularnijih turističkih destinacijama u Srbiji.Na ravnom Kopaoniku je i skijalište sa preko 55 km alpskih staza i 18 km nordijskih.Kopaonik ima skijaške staze pogodne i za početnike i za iskusne skijaše.

Na Kopaoniku, zavisno od sezone, gostima su na raspolaganju brojne aktivnosti, poput snoubordinga i paraglajdinga, za one koji vole adrenalin, planinarenje (tu su Pančićev vrh, za najhrabrije, kao i vrh Šiljak, Kozje stene, Markova stena, za one u nešto slabijoj kondiciji), pešacke ture (Kopaonik pruža brojne (ne)utabane staze, kojima se može koračati samostalno ili uz pomoć stručnih vodiča), a za one koji vole izazov, lepa vest je da je ponuda Kopaonika obogaćena i rutom za planinski biciklizam.

U podnožju Kopaonika na nekoliko mesta izbijaju termomineralni izvori izvanrednog kvaliteta i visoke temperature, pogodni za više vrsta lečenja i razvoj banjskog turizma.

 

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving