Najam kombija i minibusa sa PROFESIONALNIM vozačem | Terra Travel

Iznajmljivanje
kombija

NAJAM KOMBIJA I MINIBUSA

Najam kombija sa profesionalnim vozačima

Turistička agencija Terra Travel Vam nudi mogućnost iznajmljivanja vozila sa vozačem. Najam minibusa podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama, što znači da sami odredjujete mesto polaska, vreme polaska kao i rutu kojom želite da putujete.

Ukoliko ste zainteresovani za rentiranje vozila, molimo Vas da nas kontaktirate i tom prilikom nas informište o detaljima koji su nam važni za odredjivanje cene (datumu polaska, datumu povratka, broju putnika, destinaciji do koje se putuje, planiranoj dužini putovanja, uslovima koje bi ste obezbili vozacu u slučaju višednevnog najma vozila, načinu plaćanja…).

Cenu, kao i ostale uslove za realizaciju najma odredjujemo tek kada znamo sve parametre koji utiču na odredjivanje istih. Terra Travel radi od 00 do 24h, te nas stoga možete kontaktirati u svako doba ili popunite formu ispod.

 

NAŠA FLOTA

VOZNI PARK TERRA TRAVELA

Pored redovnih kombi i minibus polazaka za Budimpeštu, Beč, Bratislavu, Zlatibor, Kopaonik i ostalih destinacija svoje putovanje možete prilagoditi svojim potrebama, gde birate vreme i mesto polaska, broj putnika i trasu kojom želite da putujete

Mi ćemo se potruditi da vam pošaljemo vozilo koje će vam najviše odgovarati. Bezbednost i udobnost su uvek prioriteti

Odaberite vozilo prema vašim potrebama i popunite formu za upit. Naše kolege će vam se javiti sa planom putovanja i procenom troškova. Ukoliko vam je potrebno vozila za više od 10 ljudi, posetite stranicu za najam autobusa

 

kombi prevoz kopaonik
Mercedes Sprinter

20+1 mesta

Premium prevoz
Image from iOS (22)
Renault Trafic

8+1 mesta

Eko vozilo
Izuzetan komfort
vito.-(1)
Mercedes Vito

8+1 mesta

Image-from-iOS-(39)
Opel Vivaro

8+1 mesta

10 godina iskustva u drumskom saobraćaju

Kako u linijskom autobuskom prevozu, ili dogovorenom najmu vozila, naši vozaći prešli su hiljade kilometra širom Evrope. 

U ovom poslu, iskustvo i ispravna vozila su presudna za bezbednost i zadovoljstvo naših putnika. Mi smo to shvatili na vreme, i to postavili kao prioritet svih prioriteta.

Proverite to na svom prvom putovanju sa nama

UPIT ZA NAJAM VOZILA

Pošaljite upit

Kada je u pitanju najam vozila, ne postoji univerzalna cena koja važi za sve, već se trudimo da uslove i troškove putovanja prilagodimo vašim zahtevima i potrebama.

Zbog toga predlažemo da popunite upit i da nam pošaljete sve neophodne podatke a naše kolege će vam odgovorite u maksimalno 24 časa 

Upit za najam

Popunite sva polja i očekujte odgovor u narednih 24 časa

Terra travel

Šta nudimo?

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving