Kombi prevoz Beograd Slovenija

BRZO, SIGURNO, POUZDANO

Najbolji minibus prevoz do
Ljubljane Maribora Kopra Portoroža Kranja
sa vaše adrese

Garantovani polasci

niste pronašli željenu destinaciju? pošaljite nam upit za najam vozila

 

Rezervacija kombi i minibus prevoza do Slovenije

Prevoz do Slovenije sa svakodnevnim polascima. Imamo više polazaka u toku dana, s tim da ne postoji fiksni red vožnje. Vremena polazaka odredjujemo na osnovu potreba putnika u Beogradu ili Sloveniji, koje su svakodnevno različite.
Cenu prevoza ne uslovljava broj putnika (garantovani polazak) kao ni destinacija do koje putujete. Putujte najkvalitetnije po najpovoljnijim cenama

 

Odaberite destinaciju:

Kranj

Terme

Vivat

Olimpia

Rimske

Čatež

Radenci

Laško

Moravske toplice

Odaberite destinaciju:

Kombi prevoz Ljubljana, Portoroz, Maribor, Kranj, Celje
kombi prevoz beograd maribor
kombi prevoz beograd celje

Kranj

Vivat, Olimpia, Rimske, Čatež Radenci, Laško, Moravske toplice…

 

Slovenija, zvanično Republika Slovenija, primorska je i podalpska država na jugu srednje Evrope, koja se na zapadu graniči sa Italijom, na severu s Austrijom, na severoistoku s Mađarskom, na istoku i jugu s Hrvatskom, a na jugozapadu, u Piranskom zalivu, ima izlaz na Jadransko more.

U različitim periodima istorije Slovenije, država je bila deo Rimskog carstva, Karantanije (samo moderni deo severne Slovenije), Svetog rimskog carstva, Austo-Ugarske, Države Slovenaca, Hrvata i Srba, Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca (1929. preimenovana u Kraljevina Jugoslavija) između dva svetska rata, i SFR Jugoslavije od 1945. do sticanja nezavisnosti 1991. godine.

Slovenija je članica Ujedinjenih nacija, Evropske unije i NATO saveza.

 

Osiguranje na putu

Popust na putno osiguranje

Putovanja trebaju da budu uživanje, trenuci koji su samo za vas, bez briga i problema. 

Zato svim našim putnicima savetujemo da osigurate sebe i svoju porodicu uz naš paket putnog osiguranja koje pokriva širok spektar rizika.

Iznajmljivanje vozila

Iznajmljivanje kombija i autobusa

Pored svakodnevnog kombi prevoza, koji se realizuje na individualnoj bazi, nudimo i mogućnost iznajmljivanja kombija i/ili autobusa (za veće i manje grupe, sa vozačem), za prevoz do bilo koje destinacije, do koje ima smisla ići drumskim prevozom. 

Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama, što znači da sami određujete mesto polaska, vreme polaska kao i rutu kojom želite da putujete.

Sami birate broj putnika

Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama. U našem voznom parku a raspolaganju su vam vozila od 5 do 52 putnika

Sami birate satnicu

Vreme polaska i dolaska na destinaciju, kao i pauze koje ćemo praviti u putu možete sami da odaberete u skladu sa svojim planovima

Sami birate destinaciju i rutu

Za nas ne postoje granice niti ograničenja. Možemo da vas odvezemo gde god poželite. Do sada smo obišli sve zemlje Evrope i ne planiramo da se zaustavimo

SVE NA JEDNOM MESTU

OSTALE USLUGE AGENCIJE

Partneri

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving