Kombi prevoz Beograd Mađarska

BRZO, SIGURNO, POUZDANO

Najbolji minibus prevoz do
Budimpešte Segedina aerodroma Kečkemet
sa vaše adrese

Preko Novog Sada i Subotice

Garantovani jutarnji i večernji polasci svakog dana

Rezervacija kombi i minibus prevoza do Mađarske

Odaberite destinaciju:

Odaberite destinaciju:

Minibus prevoz Budimpesta
kombi prevoz Segedin

Mađarska kontinentalna je država u srednjoj Evropi. Nalazi se u panonskoj niziji i graniči se sa Slovačkom na severu, Ukrajinom i Rumunijom na istoku, Srbijom i Hrvatskom na jugu, Slovenijom na jugozapadu i Austrijom na zapadu.

Glavni i najveći grad je Budimpešta. Mađarska je danas članica Evropske unije, NATO pakta, Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj, Višegradske grupe i Šengenskog ugovora. Zvanični jezik je mađarski, koji pripada grupi ugro-finskih jezika i koji je najrasprostranjeniji neindoevropski jezik u Evropi.

Mađarska je jedna od 30 najpopularnijih turističkih destinacija na svetu, sa preko 10 miliona poseta godišnje.
U Mađarskoj se nalazi najveći sistem termalnih izvora na svetu i drugo najveće termalno jezero (Heviz), najveće jezero u Srednjoj Evropi (Balaton) i najveća stepska oblast u Evropi (Hortobađ).

U poslednje vreme kod nas je najpopularnija po jeftinim letovima sa aerodroma u Budimpešti.

 

Osiguranje na putu

Popust na putno osiguranje

Putovanja trebaju da budu uživanje, trenuci koji su samo za vas, bez briga i problema. 

Zato svim našim putnicima savetujemo da osigurate sebe i svoju porodicu uz naš paket putnog osiguranja koje pokriva širok spektar rizika.

Iznajmljivanje vozila

Iznajmljivanje kombija i autobusa

Pored svakodnevnog kombi prevoza, koji se realizuje na individualnoj bazi, nudimo i mogućnost iznajmljivanja kombija i/ili autobusa (za veće i manje grupe, sa vozačem), za prevoz do bilo koje destinacije, do koje ima smisla ići drumskim prevozom. 

Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama, što znači da sami određujete mesto polaska, vreme polaska kao i rutu kojom želite da putujete.

Sami birate broj putnika

Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama. U našem voznom parku a raspolaganju su vam vozila od 5 do 52 putnika

Sami birate satnicu

Vreme polaska i dolaska na destinaciju, kao i pauze koje ćemo praviti u putu možete sami da odaberete u skladu sa svojim planovima

Sami birate destinaciju i rutu

Za nas ne postoje granice niti ograničenja. Možemo da vas odvezemo gde god poželite. Do sada smo obišli sve zemlje Evrope i ne planiramo da se zaustavimo

SVE NA JEDNOM MESTU

OSTALE USLUGE AGENCIJE

Partneri

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving