Kombi prevoz Pula

U periodu od oktobra do maja polasci nisu svakodnevni i za svaki polazak se morate poslati upit pre nego što se izvrši razervacija.

 

CeNOVNIK
  • Jedan pravac 9600rsd/80€
  • Povratna karta 16800rsd/140€

Detalji putovanja

 

Detalji o putniku

Popunjavanjem ove forme vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa vama. za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo vaše privatne podatke posetite našu stranicu "politika privatnosti"

Pula

Dobrodošli u Pulu, jedan od najlepših gradova u Hrvatskoj! Smešten na obali Jadranskog mora, Pula je istorijski grad sa bogatom kulturnom baštinom, predivnim prirodnim lepotama i živopisnom atmosferom.

Pula je najveći grad Istre i popularna turistička destinacija zbog svoje bogate istorije, antičkih spomenika i predivnih plaža. Kroz vekove, grad je bio pod vlašću Rimljana, Vizantijaca, Mletačke Republike i Austrougarske Monarhije, što je ostavilo tragove na arhitekturi i kulturi ovog mesta.

Jedna od najpoznatijih atrakcija u Puli je amfiteatar, poznat kao Arena, koji je jedan od najvećih i najbolje očuvanih rimskih amfiteatara na svetu. Ova impozantna građevina nekad je bila poprište gladijatorskih borbi, a danas se koristi za koncerte, pozorišne predstave i razne manifestacije.

Pored Arene, tu su i drugi antički spomenici koji svedoče o bogatoj istoriji grada, kao što su Dvojna vrata, Hram Avgustov i Slavoluk Sergijevaca. Prošetajte uskim ulicama starog jezgra i otkrijte čarobnu atmosferu srednjovekovne Pule.

Pula je takođe poznata po predivnim plažama i kristalno čistom moru. Uživajte u kupanju i sunčanju na plažama kao što su Verudela, Valkane i Kamenjak, koje nude raznovrsne mogućnosti za rekreaciju i vodene sportove. Otok Brijuni, smešten nedaleko od Pule, takođe je popularna destinacija zbog svoje netaknute prirode i arheoloških nalazišta.

Grad Pula nudi i širok spektar kulturnih događaja tokom cele godine. Posetite pulski filmski festival, koncerte na otvorenom ili lokalne sajmove i uživajte u autentičnom doživljaju istarske kulture.

Gastronomija je takođe važan deo iskustva posete Puli. Probajte istarske specijalitete poput pršuta, tartufa, maslinovog ulja i domaćeg vina. Restorani i konobe u gradu nude bogat izbor tradicionalnih jela sa mediteranskim šarmom.

Poseta Puli pružiće vam neverovatno iskustvo koje će vas oduševiti svojom lepotom, istorijom i gostoljubivošću lokalnog stanovništva. Bez obzira da li ste ljubitelj istorije, zaljubljenik u prirodu ili jednostavno želite da se opustite na prelepim plažama.

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving