Usputna stanica: NIŠ

Kombi prevoz Beograd Solun

Zašto odabrati kombi prevoz do Soluna?

Terra Travel svakoga dana organizuje polaske iz Beograda do Soluna

Polasci iz Beograda su popodne (u dogovoru sa putnicima koji su prijavljeni za konkretan datum). U pitanju je turistički minibus prevoz. Vozila su nam najnovije generacije.

Odobravamo posebne popuste za učenike, studente i penzionere.

Beograd - Solun

 • Jedan pravac 7800rsd / 65€
 • Povratna karta 13200rsd / 110€
 • Jedan pravac 6000rsd / 50€

  za decu do 12 godina

 • Povratna karta 10800rsd / 90€

  za decu do 12 godina

 • Deca do 2 godine Gratis

Niš - Solun

 • Jedan pravac 7200rsd / 60€
 • Povratna karta 12000rsd / 100€
 • Deca do 2 godine Gratis

Rezervacija kombi i minibus prevoza

Prevoz možete rezervisati pozivom na broj, slanjem poruke ili popunjavam upita za rezervaciju.

Vožnja nije potvrđena dok vas naš operater ne pozove telefonom i potvrdi vreme i mesto polaska. Ostavite nam podatke i očekujte naš poziv. Srećan put

 

Upit za rezervaciju prevoza

Detalji putovanja

Detalji o putniku

Popunjavanjem ove forme vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa vama. za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo vaše privatne podatke posetite našu stranicu "politika privatnosti"

Prevoz do Soluna

Solun, poznat i kao Tesaloniki, drugi je po veličini grad u Grčkoj i nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje istorije, kulture, i izvanredne gastronomije. Smestio se na obalama Egejskog mora, ovaj grad je savršena mešavina drevnog i modernog, što ga čini idealnim mestom za istraživanje različitih epoha i civilizacija koje su ovde ostavile svoj trag.

Jedna od najprepoznatljivijih atrakcija Soluna je Bela Kula, simbol grada, koja pruža izvanredan pogled na more i gradsku luku. Za one zainteresovane za bizantinsku istoriju, poseta crkvi Sv. Dimitrija, zaštitnika grada, kao i brojnim drugim bizantinskim crkvama koje su pod zaštitom UNESCO-a, biće nezaboravno iskustvo.

Solun je takođe poznat po svojim živopisnim trgovima i ulicama poput Aristotelous trga, koji je srce grada i mesto gde se prepliću kultura, istorija i moderni život. Šetnja uz more na dugoj promenadi, jednoj od najdužih u Evropi, pruža poseban ugođaj i odličnu priliku za opuštanje i uživanje u prelepom zalasku sunca.

Gastronomija Soluna je raznovrsna i bogata, sa uticajima iz celog Mediterana. Od tradicionalnih grčkih taverni do modernih restorana, posetioci mogu uživati u širokom spektru ukusa, uključujući čuvene grčke specijalitete poput gyrosa, souvlakija i raznih morskih delikatesa.

Za ljubitelje kupovine, Solun nudi mnoštvo mogućnosti – od velikih tržnih centara do malih butika i tradicionalnih pijaca, gde se mogu pronaći unikatni suveniri, ručno rađeni proizvodi i sve što vam je potrebno za sećanje na ovaj čarobni grad.

Naše turističke agencije organizuje udoban i siguran kombi prevoz do Soluna, nudeći vam priliku da otkrijete sve čari ovog fascinantnog grada bez brige o transportu. Uz profesionalne vozače i kvalitetnu uslugu, vaše putovanje u Solun biće jednostavno, udobno i nezaboravno. Bilo da putujete sami, sa porodicom ili prijateljima, naš kombi prevoz je savršen izbor za vas. Otkrijte lepote Soluna sa nama i učinite vaše putovanje nezaboravnim!

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving