Usputna stanica: NIŠ

Kombi prevoz Beograd Solun

Zašto odabrati kombi prevoz do Soluna?

Terra Travel svakoga dana organizuje polaske iz Beograda do Soluna i okoline

Polasci iz Beograda su popodne (u dogovoru sa putnicima koji su prijavljeni za konkretan datum). U pitanju je turistički minibus prevoz. Vozila su nam najnovije generacije.

Odobravamo posebne popuste za učenike, studente i penzionere.

CeNOVNIK za rezervacije do 15.05.2024.
  • Jedan pravac 7200rsd / 60€
  • Povratna karta 12000rsd / 100€
CeNOVNIK za rezervacije posle 15.05.2024.
  • Jedan pravac 7800rsd / 65€
  • Povratna karta 13200rsd / 110€
  • Jedan pravac 6000rsd / 50€

    za decu do 12 godina

  • Povratna karta 10800rsd / 90€

    za decu do 12 godina

Rezervacija kombi i minibus prevoza

Prevoz možete rezervisati pozivom na broj, slanjem poruke ili popunjavam upita za rezervaciju.

Deca do 12 godina plaćaju jedan pravac 50€ (6.000rsd), povratna je 90€ (10800rsd)

Cena iz Niša je 60€ (7.200rsd) a povratna karta je 100€ (12.000rsd).

Vožnja nije potvrđena dok vas naš operater ne pozove telefonom i potvrdi vreme i mesto polaska. Ostavite nam podatke i očekujte naš poziv. Srećan put

Upit za rezervaciju prevoza

Detalji putovanja

Detalji o putniku

Popunjavanjem ove forme vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa vama. za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo vaše privatne podatke posetite našu stranicu "politika privatnosti"

Solun, poznat i kao Tesaloniki, drugi je po veličini grad u Grčkoj i nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje istorije, kulture, i izvanredne gastronomije. Smestio se na obalama Egejskog mora, ovaj grad je savršena mešavina drevnog i modernog, što ga čini idealnim mestom za istraživanje različitih epoha i civilizacija koje su ovde ostavile svoj trag.

Jedna od najprepoznatljivijih atrakcija Soluna je Bela Kula, simbol grada, koja pruža izvanredan pogled na more i gradsku luku. Za one zainteresovane za bizantinsku istoriju, poseta crkvi Sv. Dimitrija, zaštitnika grada, kao i brojnim drugim bizantinskim crkvama koje su pod zaštitom UNESCO-a, biće nezaboravno iskustvo.

Solun je takođe poznat po svojim živopisnim trgovima i ulicama poput Aristotelous trga, koji je srce grada i mesto gde se prepliću kultura, istorija i moderni život. Šetnja uz more na dugoj promenadi, jednoj od najdužih u Evropi, pruža poseban ugođaj i odličnu priliku za opuštanje i uživanje u prelepom zalasku sunca.

Gastronomija Soluna je raznovrsna i bogata, sa uticajima iz celog Mediterana. Od tradicionalnih grčkih taverni do modernih restorana, posetioci mogu uživati u širokom spektru ukusa, uključujući čuvene grčke specijalitete poput gyrosa, souvlakija i raznih morskih delikatesa.

Za ljubitelje kupovine, Solun nudi mnoštvo mogućnosti – od velikih tržnih centara do malih butika i tradicionalnih pijaca, gde se mogu pronaći unikatni suveniri, ručno rađeni proizvodi i sve što vam je potrebno za sećanje na ovaj čarobni grad.

Naše turističke agencije organizuje udoban i siguran kombi prevoz do Soluna, nudeći vam priliku da otkrijete sve čari ovog fascinantnog grada bez brige o transportu. Uz profesionalne vozače i kvalitetnu uslugu, vaše putovanje u Solun biće jednostavno, udobno i nezaboravno. Bilo da putujete sami, sa porodicom ili prijateljima, naš kombi prevoz je savršen izbor za vas. Otkrijte lepote Soluna sa nama i učinite vaše putovanje nezaboravnim!

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving