Kombi prevoz Beograd Hrvatska

BRZO, SIGURNO, POUZDANO

Najbolji minibus prevoz do
Pule Opatije Rijeke Rovinja Umag
sa vaše adrese

Garantovani polasci svakog dana

niste pronašli željenu destinaciju? pošaljite nam upit za najam vozila

 

Rezervacija kombi i minibus prevoza do Hrvatske

Odaberite destinaciju:

Kombi prevoz Hrvatska
kombi prevoz beograd rovinj
kombi prevoz umag

Hrvatska, zvanično Republika Hrvatska, država je u južnoj Evropi. Ona je geografski panonska, sredozemna i balkanska zemlja, smeštena na prelazu iz srednje u jugoistočnu Evropu. Glavni i najveći grad je Zagreb. Sa 1.107.115 stanovnika u široj okolini po popisu stanovništva iz 2011. godine, on je kulturno, univerzitetsko, privredno i administrativno središte. Hrvatska se graniči sa Mađarskoj, Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Crnom Gorom i Slovenijom.

Teritorija Republike Hrvatske se nakon Prvog svjetskog rata nalazila u sastavu više zajedničkih država Južnih Slovena, prvobitno u sastavu Kraljevine Jugoslavije (kratak period je nosila naziv Kraljevina Srba, Hrvata i Slovenaca), potom u sastavu Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji. Nakon referenduma o nezavisnosti 1991. godine Hrvatska postaje nezavisna država.

U Organizaciju ujedinjenih nacija je primljena 1992. godine. Članica je Svetske trgovinske organizacije i NATO-a.

Hrvatska je postala zvaničan kandidat za članstvo u Evropskoj uniji 2004. godine a punopravna članica 1. jula 2013. godine.

 

Osiguranje na putu

Popust na putno osiguranje

Putovanja trebaju da budu uživanje, trenuci koji su samo za vas, bez briga i problema. 

Zato svim našim putnicima savetujemo da osigurate sebe i svoju porodicu uz naš paket putnog osiguranja koje pokriva širok spektar rizika.

 

Iznajmljivanje vozila

Iznajmljivanje kombija i autobusa

Pored svakodnevnog kombi prevoza, koji se realizuje na individualnoj bazi, nudimo i mogućnost iznajmljivanja kombija i/ili autobusa (za veće i manje grupe, sa vozačem), za prevoz do bilo koje destinacije, do koje ima smisla ići drumskim prevozom. 

Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama, što znači da sami određujete mesto polaska, vreme polaska kao i rutu kojom želite da putujete.

Sami birate broj putnika

Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama. U našem voznom parku a raspolaganju su vam vozila od 5 do 52 putnika

Sami birate satnicu

Vreme polaska i dolaska na destinaciju, kao i pauze koje ćemo praviti u putu možete sami da odaberete u skladu sa svojim planovima

Sami birate destinaciju i rutu

Za nas ne postoje granice niti ograničenja. Možemo da vas odvezemo gde god poželite. Do sada smo obišli sve zemlje Evrope i ne planiramo da se zaustavimo

SVE NA JEDNOM MESTU

OSTALE USLUGE AGENCIJE

Partneri

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving