Kombi prevoz Beograd Slovačka

BRZO, SIGURNO, POUZDANO

Najbolji minibus prevoz do
Bratislave
sa vaše adrese

Preko Novog Sada i Subotice

Garantovani jutarnji i večernji polasci svakog dana

niste pronašli željenu destinaciju? pošaljite nam upit za najam vozila

 

Rezervacija kombi i minibus prevoza do Slovačke

Agencija Terra Travel organizuje svakodnevne garantovane polaske do gradova u Slovačkoj. Pod “garantovanim polascima” podrazumevamo prevoz do destinacije u Slovačkoj čak iako ste jedini putnik.
Prevoz do Slovačke se obavlja vozilima (kombi/minibus/autobus) najnovije generacije.

 

Odaberite destinaciju:

Odaberite destinaciju:

kombi prevoz beograd bratislava

Slovačka, ili zvanično Slovačka Republika, kontinentalna je država u centralnoj Evropi, koja se u geopolitičkom okviru svrstava u zemlje istočne Evrope. Graniči se sa Austrijom i Češkom na zapadu, sa Poljskom na severu, Ukrajinom na istoku i Mađarskom na jugu. Glavni i najveći grad je Bratislava, a slede je Košice. Od 2004. godine punopravna je članica Evropske unije. Službeni jezik je slovački koji pripada slovenskoj jezičkoj grupi.

Slovačka je visokorazvijena privreda sa izrazito visokom stopom rasta. Od 1. januara 2009. Slovačka je članica Evrozone i koristi „evro“ kao svoju valutu. Slovačka je članica i NATO pakta.

 

Osiguranje na putu

Popust na putno osiguranje

Putovanja trebaju da budu uživanje, trenuci koji su samo za vas, bez briga i problema. 

Zato svim našim putnicima savetujemo da osigurate sebe i svoju porodicu uz naš paket putnog osiguranja koje pokriva širok spektar rizika.

Iznajmljivanje vozila

Iznajmljivanje kombija i autobusa

Pored svakodnevnog kombi prevoza, koji se realizuje na individualnoj bazi, nudimo i mogućnost iznajmljivanja kombija i/ili autobusa (za veće i manje grupe, sa vozačem), za prevoz do bilo koje destinacije, do koje ima smisla ići drumskim prevozom. 

Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama, što znači da sami određujete mesto polaska, vreme polaska kao i rutu kojom želite da putujete.

Sami birate broj putnika

Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama. U našem voznom parku a raspolaganju su vam vozila od 5 do 52 putnika

Sami birate satnicu

Vreme polaska i dolaska na destinaciju, kao i pauze koje ćemo praviti u putu možete sami da odaberete u skladu sa svojim planovima

Sami birate destinaciju i rutu

Za nas ne postoje granice niti ograničenja. Možemo da vas odvezemo gde god poželite. Do sada smo obišli sve zemlje Evrope i ne planiramo da se zaustavimo

SVE NA JEDNOM MESTU

OSTALE USLUGE AGENCIJE

Partneri

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving