Usputne stanice: Novi sad, Subotica

Kombi prevoz Beograd Portorož

Turistička agenicija Terra travel organizuje svakodnevne polaske iz Beograda do Portoroža i drugih mesta na slovenačkom primorju.

CeNOVNIK
  • Jedan pravac 9600rsd/80€
  • Povratna karta 16800rsd/140€

Detalji putovanja

 

Detalji o putniku

Popunjavanjem ove forme vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa vama. za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo vaše privatne podatke posetite našu stranicu "politika privatnosti"

Portorož

Gradić na slovenskom primorju u Republici Sloveniji s otprilike 2 849 stanovnika. Leži u Piranskom zalivu, administrativno podpada pod obližnju opstinu Piran.

Tragovi naseljenosti postoje već od rimskih vremena, – arheološki nalazi manjeg pristaništa i ribogojilišta u moru, kod današnje Srednje pomorske škole. U široj okolini mesta postoje tragovi villae rusticae. Od XIX st. počinje razvoj kupališnog turizma u Portorožu, 1891. osnovano je društvo Società stabilimento balneare di Pirano (Kupalište Piran), koje je izgradilo kupalište i prvi hotel Allo Stabilimento Balneare (koji je kasnije preimenovan u Hotel Portorose), nakon toga počela je izgradnja brojnih drugih turističkih objekata.

Portorož se nalazi blizu Pirana i ne može se pohvaliti istorijskim spomenicima ali može finim peščanim plazama, prijatnom klimom, koja privlači turiste i leti i zimi, parkovima, mnogim hotelima i vilama.Portoroz je udaljen od Beograda 647 km.

 

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving