Usluge viziranja

Turistička agencija Terra Travel vrši usluge viziranja, kada su u pitanju vize za gotovo sve države koje nemaju diplomatska predstavništva u Beogradu, a imaju ih u Zagrebu ili Budimpešti, a koja su opet nadležna za izdavanje viza našim državljanima.

 

Američka viza

U slučaju da Vam je potrebna viza za Ameriku, turistička agencija Terra Travel Vam može pomoći u popunjavanju online aplikacije za dobijanje američke vize i dati izvesne sugestije kada se radi o dokumentaciji koju prilažete uz popunjenu aplikaciju.

Detaljnije 

 

Filipinska viza

Turistička agencija Terra Travel je u prilici da umesto Vas dostavi potrebnu dokumentaciju za dobijanje filipinske vize i da, nakon što viza bude gotova, preuzme vizirani pasoš.

Detaljnije

 

Tajlandska viza

Turistička agencija Terra Travel vrši usluge viziranja, kada su u pitanju vize za gotovo sve države koje nemaju diplomatska predstavništva u Beogradu, a imaju ih u Zagrebu ili Budimpesti, a koja su opet nadležna za izdavanje viza našim državljanima. Na taj način smo u prilici da obezbedimo i vizu za Tajland.

Detaljnije

 

Tajvanska viza

Turistička agencija Terra Travel je u prilici da umesto Vas dostavi potrebnu dokumentaciju za dobijanje tajvanske vize i da, nakon što viza bude gotova, preuzme vizirani pasoš.

Detaljnije

 

Vijetnamska viza

Turistička agencija Terra Travel je u prilici da umesto Vas dostavi potrebnu dokumentaciju za dobijanje vijetnamske vize i da, nakon što viza bude gotova, preuzme vizirani pasoš.

Detaljnije

 

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving