Usputne stanice: Novi sad, Subotica

Kombi prevoz Beograd Grac

Zašto odabrati kombi prevoz do Graca?

Do Austrije iz Srbije možete doći bilo kojim prevoznim sredstvom, ali statistika pokazuje da se ljudi uglavnom odlučuju za minibus odnosno kombi prevoz

Razlog je vrlo jednostavan – kombi prevoz je najisplativiji, najudobniji i najkvalitetniji način da otputujete za Grac.

Ne postoji uslovljavanje sa minimalnim brojem putnika. Satnica nije fiksna, već se u dogovoru sa putnicima iz dana u dan iznova formira.

 

CeNOVNIK
  • Jedan pravac 6600rsd / 55€
  • Povratna karta 12000rsd / 100€

Rezervacija kombi i minibus prevoza

Prevoz možete rezervisati pozivom na broj, slanjem poruke ili popunjavanjem upita za rezervaciju. 

Vožnja nije potvrđena dok vas naš operater ne pozove telefonom i potvrdi vreme i mesto polaska. Ostavite nam podatke i očekujte naš poziv. Srećan put

Upit za rezervaciju prevoza

Detalji putovanja

Detalji o putniku

Popunjavanjem ove forme vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa vama. za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo vaše privatne podatke posetite našu stranicu "politika privatnosti"

O Gracu

Grac, ranije poznat i kao Gradac, je drugi po veličini grad u Austriji, smešten u jugoistočnom delu države.
Grac je upravno, privredno i kulturno središte pokrajine Štajerske.

Grac je grad sa 320 000 stanovnika (popis 2006.godine). Ima šest univerziteta sa 50 000 studenata, studentski život danas daje ritam Gracu, a jedan od ovdašnjih studenata je bio i Nikola Tesla od 1875.do 1877.godine. Grac je grad italijanske renesanse.

Njegov stari grad, jedan je od najbolje očuvanih u Evropi i od 1999.godine u potpunosti je pod zaštitom Uneska. Raznolikost arhitekture ovog austrijskog grada poziva u šetnju kroz kulturnu istoriju Evrope. Lepe gradjevine su odraz uticaja različitih istorijskih i umetničkih epoha, romantička, gotička umetnost, renesansa i barok, manirizam i klasicizam, nova umetnost.

Grac se vekovima nalazi na kulturnoj raskrsnici Evrope a različiti uticaji su stvorili kompaktan i jedinstven karakter grada Graca.

Turistička agencija Terra Travel vam nudi svakodnevne polaske na relaciji Beograd-Grac-Beograd.

Ne postoji uslovljavanje sa minimalnim brojem putnika. Satnica nije fiksna, već se u dogovoru sa putnicima iz dana u dan iznova formira.

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving