Kombi prevoz Beograd Vrnjačka banja

Nazivaju je kraljicom kontinentalnog turizma. Nekada je bila pretežno banjsko lečilište, a danas je destinacija, koju posećuju i mladi i stari.

Vrnjačka Banja je najposećenija banja u Srbiji. 

 

CeNOVNIK
  • Jedan pravac 2400rsd / 20€
  • Povratna karta 4800rsd / 40€

Detalji putovanja

 

Detalji o putniku

Popunjavanjem ove forme vaši privatni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, broj telefona) biće sačuvani u našoj bazi podataka radi lakše i brže komunikacije sa vama. za detaljnije informacije o tome kako čuvamo i štitimo vaše privatne podatke posetite našu stranicu "politika privatnosti"

O banji

Vrnjačka Banja je smeštena u Centralnoj Srbiji, u oblasti Raška. Nalazi se na samo 200 km od glavnog grada, Beograda.Smeštena je u dolini reke Zapadne Morave.

Vrnjačka banja je dobro povezana sa svim krajevima Srbije drumskim i železničkim saobraćajem. Na ovom području ukrštaju se magistralni putevi Beograd – Sofija i Beograd – Atina.

Vrnjačku Banju krasi bujna vegetacija.Kako se nalazi u šumsko – planinskom vencu Kopaonik, ona je prekrivena bogatim najčešće lipovim šumama. Pored lipe, u banji je dosta i zimzelenog drveća, bora i jela.

Osim zdravstvenog turizma, Vrnjačka Banja je čuvena i po drugim zanimljivostima. Kako je naseljena od vremena praistorije brojni spomenici kulture i ranijih civilizacija krase ovu kraljicu banja.
Najstarija građevina u Vrnjačkoj Banji je Hram rođenja presvete Bogorodice iz vremena vladavine Miloša Obrenovića, a u okolini banje nalaze se manastiri Žiča, Studenica, Ljubostinja i Stubal koji čuvaju uspomenu na slavnu srednjovekovnu istoriju Srbije i dinastiju Nemanjića.

Vrnjačka Banja kao turističko mesto pruža mogućnost smeštaja u hotelima, apartmanima i privatnom smeštaju.

Vrnjačka Banja je idealna destinacija u Srbiji za prijatan odmor u prirodnom okruženju, za one koji tragaju za aktivnim odmorom ali i za one koji žele da svoj odmor provedu u šetnji i ispijanju vode. Ona Vam nudi mnogo toga. Šetnjom kroz njen park, ispričaće vam svoju istoriju. Blagodetima svojih mineralnih voda, pomoćiće vam da se izlečite. Njene manifestacije omogućiće vam nezaboravan provod.

Gde god da krenete, naićićete na gostoprimstvo i osećaj doma.

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving