KOLAČIĆI – “COOKIES”

Da li Terra Travel sajt koristi kolačiće?

Koristimo kolačiće kako bi osigurali svima koji koriste naš sajt da imaju najbolje moguće iskustvo. Nastavljajući sa korišćenjem naših usluga, prihvatate da se slažete se sa korištenjem kolačića i sličnih tehnologija u svrhu koju opisujemo u ovoj politici.

Šta je to kolačić?

Cookie ili kolačić je mala datoteka postavljena na vaš uređaj koja omogućuje značajna unapređenja funkcionalnosti. Kolačići omogućuju da identifikujemo vaš uređaj i osiguramo vaš pristup našim stranicama. Kolačići takođe omogućavaju jednostavnije deljenje sadržaja na sajtu i pomažu u prikazivanju personalizovanog sadržaja.

Za šta se koriste kolačići?

Kolačići se koriste za prepoznavanje prilikom pristupanja sajtu, pamćenja vaših podešavanja na sajtu kao i detaljnjije informacije o tome šta želite da vidite na osnovu dosadašnjeg iskustva (na primer: gde ste putovali u proteklom periodu, koje ste aranžmane pogledali…).

Šta učiniti ako ne želite kolačiće?

Ako ne želite koristiti kolačiće kada posjetite naš sajt, možete odustati od nekih kolačića menjanjem postavki u vašem browser-u na računaru ili drugom uređaju koji koristite

Prosleđivanje podataka trećim stranama – 3rd party data sharing

TerraTravel.rs iz razloga analize svoje posećenosti koristi Google Analytics, web analitičku uslugu koju pruža Google, Inc. (Google). Google Analytics koristi kukije, male tekstualne fajlove koji se smeštaju na računar korisnika, koji omogućavaju TerraTravel.rs lakšu analizu načina na koji mu korisnici pristupaju. Informacije koje se na ovaj način prikupljaju o Vašem korišćenju TerraTravel.rs (uključujući Vašu IP adresu, ali bez Vaših ličnih podataka) biće preneti i sačuvani kod Google-a, na serverima koji se nalaze na teritoriji SAD. Google će iskoristiti ove informacije u svrhu analize upotrebe čitavog sajta, kreiranja izveštaja o aktivnosti na sajtu za račun TerraTravel.rs, kao i za druge usluge u vezi sa aktivnostima na TerraTravel.rs i upotrebom Interneta.

Google će možda proslediti ove informacije trećim licima u situacijama u kojima to zakon nalaže, ili kada pomenuta treća lica obrađuju gorepomenute podatke u ime Google-a. Google neće povezati Vašu IP adresu sa bilo kojim drugim podacima koje poseduje i nikada neće dobiti Vaše lične podatke. Možete isključiti upotrebu kukija odabirom odgovarajućih podešavanja u Vašem web pretraživaču, ali treba napomenuti da na taj način nećete biti u mogućnosti da koristite TerraTravel.rs u punoj njegovoj funkcionalnosti. Korišćenjem TerraTravel.rs, pristajete na obradu svojih podataka preko Google-a, a na opisani način i u gorepomenute svrhe.

Takođe, TerraTravel.rs koristi i Facebook Pixel sistem koji Vaše kretanje po sajtu šalje Facebook-u u cilju što kvalitetnijeg reklamiranja naših proizvoda i/ili usluga kao i što boljeg korisničkog iskustva (navigacija, snalaženje po sajtu, pretraga na sajtu…).

Ako koristite naš sajt bez promene postavki browser-a, predpostavljamo da želite da primite sve kolačiće sa naše web stranice. Imajte na umu da naš sajt možda neće raditi ispravno bez kolačića.

 

courier-delivering-food-1.jpg
New Years Sale

25% OFF House Moving